Ključ u ruke

Ključ u ruke”

Zašto se prilikom adaptacija interijera odlučiti na sistem “ključ u ruke”.

Adaptacije stambenih prostora, bilo da radimo kompletno preuređenje ili samo  jednu prostoriju, izuzetno je kompleksan i naporan posao. Adaptaciju obično dijelimo u tri faze. Prva faza je planiranje, prikupljanje ideja te pronalaženje potrebnih izvođača i sakupljanje ponuda.  Ovdje obično nailazimo na prve probleme. U glavi imamo hrpu slika, pregledali smo stotine časopisa i kataloga, pronašli smo hrpu prekrasnih interijera… No kako to prilagoditi našem prostoru? Kako posložiti sve te ideje u jednu? Kako ukomponirati sve naše zamisli u jedan funkcionalan i lijep prostor? Sve ideje koje imamo, počinju nam stvarati konfuziju tako da ni sami više nismo sigurno što nam se sviđa, a što ne. Nadalje, okrećemo brojeve različitih izvođača radova, svi nam nude savršene usluge i garancije… Ali koliko smo u stvari sigurni da su to izvođači koji neće kasniti, koji će stvarno napraviti dobar posao i garantirati za urađeno. Tada dolazimo do druge faze – izvođenje radova. Različiti majstori dolaze jedni za drugima a mi nismo ni sami sigurni što treba napraviti prvo, a što drugo… Već smo pomalo nervozni a nismo ni na pola puta. O trećoj fazi (nabavljanje namještaja i dekoracija) nismo ni stigli razmišljati…

I tu ćemo se zaustaviti. Neću dalje nabrajati probleme, gubitak vremena, krive odluke, trčanje po trgovinama… Na kraju svega, shvatit ćemo da sve što smo planirali, ni približno nije ispalo tako. Izgubili smo mjesece, izgubili smo previše novaca i još više novaca a rezultat nas nije zadovoljio. Zato preporučamo rad po sistemu “ključ u ruke”.

Angažirajte dizajnera interijera ili arhitekta koji će Vam u kratkom roku napraviti plan adaptacije, prezentirati ga u 3D projektu (kako bi u startu vidjeli svoj budući interijer), dogovoriti početak radova i još bitnije – završetak. Od dizajnera interijera ili arhitekta dobit će te troškovnik radova kako bi točno znali koliko je novaca potrebno za čitav projekt. Kada dogovorite sve pojedinosti, na Vama je samo da se posvetite svojim uobičajenim aktivnostima, obitelji i prijateljima. U dogovorenom roku, adaptacija Vašeg stambenog prostora će biti gotova.

Kada izračunate koliko ste uštedjeli vremena, živaca i na kraju krajeva – novaca u ovom cijelom procesu – shvatit ćete da je odluka o angažiranju stručne osobe i sistemu adaptacije “ključ u ruke” bila potpuno ispravna i učinkovita.

A tu dolazi kraj Vaših briga i gubljenja živaca jer tu je KERPAR.

Na Vaše zadovoljstvo.

Sviđa vam se?
Kontaktirajte nas!