O nama

Potreba za nečim što nedostaje na tržištu, a to je kvalitetan pristup investitorima kao i sama usluga natjerala nas je da pokrenemo kotačić kako bi trebala izgledati specijalizirana trgovina koja u ponudi ima kompletnu uslugu na jednom mjestu. Tako se za područje Splita i šire okolice tvrtka Subtilitas d.o.o. se nametnula kao nezaobilazno mjesto za sve one koji svoj životni ili poslovni prostor žele učiniti funkcionalnim mjestom ugodnim za oko koji ujedno odiše orginalnošću i modernizmom. Kade, tuš kabine, sanitarije, kupaonski namještaj, kupaonsku galanteriju, pločice, armature, saune, hidromasažni program, parkete, laminate, pvc podove… Sve to možete naći kod nas i to uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Uz nas snovi postaju stvarnost i nijedna zamisao nije nemoguća. Garantiramo najvišu razinu kvalitete kako proizvoda tako i usluge. Cilj nam je zadovoljstvo krajnjeg kupce te sve radimo kako bismo to i postigli.

Pružite nam povjerenje i nećete pogriješiti. Posjetite naš izložbeni salon KERPAR gdje osim uvida u proizvode koje nudimo možete dobiti inspirativnu injekciju za uređenje Vaše kupaonice ili doma. Dopustite nam da sudjelujemo u ostvarivanju Vaših snova, prepustite nam svoje probleme, te izađite iz našeg salona s osmijehom na licu.

Vidimo se!